RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Зустріч Путіна і Порошенко: на Банковій дали невтішний прогноз

Український політтехнолог Тарас Березовець, який співпрацює з Адміністрацією президента, вказав на безперспективність зустрічі в Берліні з питання виконання Мінських домовленостей, в якій візьмуть участь лідери України, Франції, Німеччини та Росії.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Меркель і Олланд змушені запрошувати Путіна за стіл переговорів, оскільки з моменту останньої зустрічі Путін послідовно зриває всі зустрічі в "нормандському форматі". До речі, не виключено, що він спробує зірвати і нинішню зустріч. Дуже невдалими для нього виявилися два останні тижні. Тим не менше, Путін розуміє вразливість позиції Німеччини і Франції в переговорному процесі і буде намагатися вичавити максимум можливого, незважаючи на всі свої невдачі", - зазначив Березовець

На його думку, зустріч "нормандської четвірки" може бути однією з останніх спроб стримати апетити Кремля і уникнути введення додаткових санкцій відносно РФ.

"Я переконаний, що це в кінцевому підсумку ні до чого не призведе. Як не приведе до успіху і план Путіна впихнути окуповані території на його умовах", - підкреслив політтехнолог.

Як повідомляв "Апостроф", інформацію про зустрічі в Берліні прокоментував прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.