RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Ватажки ДНР і ЛНР прийняли важливе рішення щодо виборів: росіяни сміються

Ватажки так званих ДНР і ЛНР — Олександр Захарченко та Ігор Плотницький — відклали проведення місцевих виборах", які були призначені на 6 листопада.

Про це повідомляє "РИА Новости".

"Що!!!?? Знову?! Ну ну. Переносите знову на квітень 2017 року, а там і далі, їздите вхолосту в Мінськ і т. д. Пісня без кінця поки ЗСУ не дасть по шиї! А може так комусь вигідно, коли люди на Донбасі по підвалах сидять?", "Це як-то вже і не смішно, самі не знають, чого хочуть", "Знову прогнулися", - пишуть росіяни в коментарях.

Також дану новину активно обговорюють на сайті Lenta.ru.

"Як у ДНР і ЛНР все синхронно, однак", "При моторолі такого не було", "правильно! Які вибори? Звідти, мабуть, майже всі місцеві жителі вже втекли", "Місцевим пора зрозуміти, що ці двоє у них надовго", "там Гіві українські міста рівняти зібрався - не до виборів зараз..)", "Як їм в Москві скажуть, так вони і скачуть.... скоморохи мля.... не честі , гідності не...", - коментують російські користувачі мережі.

Крім цього, на скасування "виборів" в ЛНР і ДНР відреагували і в коментарях на сайті "Эхо Москвы".

"Коня на скаку зупинить, в донецьку хату пальне... У них Конституції немає, "гуляй поле"...", "То папір скінчився, то кабінки для голосування на ліфти вирішили замінити", "Новини з алкозоопарку, у них фуфирики з глодом мабуть скінчилися", "Гіві втік вже, і це готується. не до виборів", - пишуть у коментарях користувачі мережі з РФ.

Як повідомляв "Апостроф", на "праймеріз" в ДНР і ЛНР помітили цікаву деталь.