RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо візиту Савченко до Москви: висувають версії

Народний депутат України Надія Савченко, яка майже два роки провела в російській в'язниці, сьогодні здивувала своїм вчинком: Надія вирушила до Москви на суд у справі інших незаконно засуджених в РФ українців Миколи Карпюка та Станіслава Клыха. У середу, 26 жовтня, у Верховному суді Росії проходить слухання апеляції на їхній вирок.

Сама Савченко на своїй сторінці в Facebook закликала та інших нардепів відправитися в Росію на суд по справі Карпюха і Клыха. Соцмережі бурхливо відреагували на візит до Москви Савченко, за звільнення якої з ув'язнення в Росії стежила вся країна. Навіть колишній адвокат нардепа Марк Фейгін зазначив, що вчинок виглядає досить дивно. Згадали користувачі і про історію зі зломом пошти помічника Путіна Владислава Суркова.

Адвокат Марк Фейгін, який захищав Савченко в російському суді, також прокоментував її візит до Москви.

"Отримувати інструкції від кураторів, швидше", "Помилився! За інструкціями потрібно через Атлантику летіти", "Молодець, дівка!", "Та брешуть все! Вона під цим прикриттям приїхала отримувати нові вказівки, ну і звання", "Залиште її там", "Давно не голодувала?" - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російський адвокат Ілля Новіков просив громадськість привернути увагу до справи Карпюка і Клиха.