RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Ажіотаж навколо аудіо розмови Порошенка з пранкерами: у Авакова зробили несподіваний крок

Позаштатний радник Авакова зробив дивовижну заяву у зв'язку з публікацією розмови Порошенка з пранкером. Антон Геращенко подякував Володимиру Кузнєцову, який виклав в мережу аудіозапис розмови.

Нардеп вважає, що президент Порошенко завдяки цій ситуації зміг нарешті відверто висловити свою позицію з важливих для України питань, не обмежуючись диппротоколом. Він чітко сказав, що Крим і Донбас – частини України, а виборів у окупованих частинах Луганської і Донецької областей не буде, поки не буде виведений російський військовий контингент.

Геращенко зазначив, що бажачі дізнатися справжню позицію українського президента по відношенню до агресора, обов'язково повинні ознайомитися з аудіо розмови.

У коментарі до запису користвувачі відзначили, що треба подзвонити самому Геращенко. На що нардеп відповів, що спроби "розіграти" його з боку пранкерів робилися, але їм це не вдалося.

Як повідомляв "Апостроф", російський пранкер, відомий як Вован, опублікував запис своєї розмови з українським президентом.