RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Раді встановили рекорд кнопкодавства: опубліковано відео

Оригінальним "досягненням" у Верховній Раді відзначився народний депутат групи "Відродження" Антон Яценко, якому вдалося під час голосування за законопроект "Про запобігання та протидію домашньому насильству" (№5294) проголосувати одразу за п'ятьох народних обранців (всі п'ять голосів були віддані за прийняття законопроекту).

Відео "спринтерського забігу" нардепа було опубліковано на сайті YouTube.

Успіхи нардепа на ниві кнопкодавства не залишилися не поміченими в соціальних мережах. Так, журналіст Назар Приходько на своїй сторінці в Facebook звернув увагу громадськості на порушення регламенту ВР.

"Тендерний король Антон Яценко проголосував одразу за п'ятьох, чим встановив новий "рекорд" кнопкодавства. У мене з цього приводу є два зауваження: 1. І що? Яценку нічого не буде, як і Новінскому? 2. Для мрійників: Революція Гідності продовжує свій переможний шлях?", - йдеться в пості, до якого було прикріплено відео.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі було викладено відео з різкими висловлюваннями лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка в бік лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.