RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Януковича вимагають очної ставки з Порошенком: у росіян ажіотаж

Адвокат побіжного екс-президента України Віктора Януковича Віталій Сердюк попросив проведення очної ставки з главою української держави Петром Порошенком.

Відео зі словами Сердюка опубліковано на YouTube.

Він підкреслив, що раніше Генпрокуратура відмовила в очній ставці, оскільки не отримала показань Порошенко. Тепер, впевнений Сердюк, немає ніяких перешкод для одночасного допиту Януковича і Порошенка.

Дана заява викликала ажіотаж у російських користувачів мережі, які залишили свої коментарі на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"В одній камері чи як?", "Відеоконференція з допитом Януковича нічого дієвого не змінить, оскільки нині діючі українські верху є співучасниками тих подій. ГПУ і МВС, які розслідують ці справи - прихильники бандитизму. Попадись ж їм Янукович власні очі, то хунта негайно звалить на нього всі мислиме і немислиме, зробить цапом-відбувайлом у всіх проблемах", "крига скресла панове присяжні", "нічого скоро зустрінетесь, один в Ростові інший в Липецьку ...нам на жаль не вдається притягнути до суду горбача і єльциноїда так хоч українцям допоможемо цих злочинців судити!", "---Янукович хоче провести очну ставку з Порошенком--- Не злетить.(С) Януковичу вже втрачати нічого, а Порошенко ще може влипнути по саме не можу: українці люблять саджати своїх колишніх лідерів. :)", - пишуть росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", у ГПУ розповіли подробиці допиту Порошенка щодо злочинів проти активістів Євромайдану.