RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Перерахунок голосів на виборах в США викликав ажіотаж у путінців

Екс-кандидат на пост президента США від партії "зелених" Джилл Стайн звернулася в виборчу комісію штату Вісконсін з петицією про перерахунок голосів.

Про це повідомляє російське інформаційне агентство РІА Новини.

За словами Джилл Стайн, вона вже зібрала достатню суму для внесення плати для перерахунку голосів. Також Стайн має намір звернутися з аналогічними петиціями в виборчі комісії штатів Мічиган і Пенсільванія.

Зазначимо, що у штаті Вісконсін на президентських виборах у США перемогу здобув кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп, отримавши 10 голосів вибірників. Сама Стайн не претендує на перемогу в одному зі штатів.

Ця новина викликала бурю емоцій у російської громадськості.

"Як кажуть на Україні в таких випадках "не з'їм, тоді хоч понадкушую", "Тупий, ще тупіший. А де наш Задорнов?", "Копання під Трмпа, зараз перерахують і з'ясують що там перемогла стара Клінтон, загалом тандем бабусь шапокляк рулить", - пишуть люди в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше новообраний президент США Дональд Трамп визначився з кандидатурами на посади заступника радника з національної безпеки та головного юрисконсульта Білого дому.