RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Експерт дав прогноз, чи потрапить політсила Саакашвілі в Раду

Політичний експерт Руслан Бортник вважає, що партія Міхеїла Саакашвілі може пройти у Верховну Раду, але вона не стане переможницею виборів.

Таку думку Бортник висловив у коментарі "Апострофу".

Експерт поділився своїми думками про об'єднання політичних сил, до якого прагне Саакашвілі. Він зазначив, що колишній одеський губернатор і грузинський президент породжує яскраві ідеї, які не реалізуються. На думку Бортника, сьогодні у Саакашвілі немає серрьезного політичного впливу, рейтинги залишають бажати кращого і за ним тягнеться шлейф невиконаних обіцянок.

Експерт допускає, що зараз не Саакашвілі хоче домовитися з іншими партіями, а вони з ним. Він зазначає, що потенційно партія Саакашвілі може пройти в парламент, подолавши бар'єр у 5%.

"Але вона не зможе бути переможницею виборів, не зможе бути партією, навколо якої буде формуватися майбутня більшість", — вважає експерт. Він вважає, що Саакашвілі і лідери інших партій можуть тільки ситуативно домовитися про те, щоб разом йти на вибори.

При цьому ймовірність дострокових виборів у цьому році Бортник оцінює в 60%.

Нагадаємо, Саакашвілі провів зустрічі з лідерами партій "Самопоміч", "Демократичний альянс", "Громадянська позиція", щоб скоординувати дії з метою домогтися дострокових виборів у Раду.

Докладніше про те, навіщо Саакашвілі збирає союзників на вибори в Раду, читайте в матеріалі "Апострофа".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика Тема: Выборы
Теги: