RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії розповіли, як визнання Путіним "паспортів ДНР і ЛНР" пов'язане з Трампом

Російський політолог Дмитро Орєшкін заявив, що визнання Росією так званих паспортів "ДНР" і "ЛНР" пов'язане з розчаруванням Володимира Путіна до президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє "Новая газета".

Політолог зазначив, що з моментом приходу Трампа до влади Кремль сподівався на скасування антиросійських санкцій і пізнання законної окупації Криму, але ці надії не виправдалися.

"Як наслідок "закриття" вікна можливостей, в Кремлі превалюють два почуття — досада і "буду робити, що хочу". Не випадково указ про паспорти з'явився через тиждень після того, як пішли ці сигнали: на Трампа розраховувати не доводиться", - сказав Орєшкін.

Однак про зазначив, що РФ визнала паспорта "ДНР" і "ЛНР", але не визнала самі "республіки", оскільки це є сигналом Путіна Заходу про те, що він здатний і на більше.

Також Орєшкін відзначив, що даний крок Путіна є демонстративним і тому, що не дозволить населенню ОРДЛО масово працевлаштуватися на роботу в РФ, оскільки російська економіка в рецесії і нові робочі місця не створюються.

Як повідомляв "Апостроф", боєць АТО Аміна Окуєва Україна у відповідь на визнання РФ паспортів "ДНР" і "ЛНР" повинна визнати Ічкерію незалежною державою.