RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"План Артеменка" щодо Криму: у РФ висловилися про путінський слід

План "мирного" врегулювання конфлікту в Україні авторства нардепа Андрія Артеменка, що передбачає передачу Криму в оренду Росії, може бути спробою Кремля припинити воєнні дії в Україні, не припиняючи їх.

Про це у своїй колонці на "Апострофі" написав російський опозиційний політик костянтин Боровий.

"Сьогодні у Путіна і його оточення остаточно оформилося розуміння, що Крим доведеться віддавати і зі Сходу України доведеться йти. Це необхідно хоча б для того, щоб зберегти владу в Кремлі. Тому Москва зараз активно шукає будь-які шляхи для того, щоб вирішити цю проблему. Але як завжди, в Кремлі хочуть піти з Криму, не йдучи з Криму. Припинити воєнні дії в Україні, не припиняючи їх. Так було завжди: зовнішня політика, яка побудована на спецоперації спецслужб. А коли на чолі держави стоїть керівник спецслужб, то зовнішня політика будується на брехні і хитрих спецопераціях.

Тому ідея про "мирний" план дуже сильно пахне російськими спецслужбами. Це спроба використовувати всі можливі канали, щоб підкинути думку, яку можна обговорювати з Трампом. Але головна особливість такої ідеї полягає в тому, щоб була створена видимість - видимість референдуму, видимість повстання народу на Сході Україні, видимість мирного процесу, який нібито проводить РФ", - вважає російський політик.

Про те, чому, на думку Борового, план може бути вигідний Росії більш детально читайте на "Апострофе".