RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Порошенко підписав закон про декларації антикорупційних активістів

Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до статті 3 Закону України "Про запобігання корупції", згідно з яким члени антикорупційних громадських організацій зобов'язані подавати електронні декларації про доходи.

Про це повідомляється на сторінці відповідного законопроекту на офіційному порталі Верховної Ради.

У графі "Проходження" зазначено, що "закон підписаний". Наголошується, що 27 березня закон "повернуто з підписом від Президента".

Однак прес-служба Порошенка з нічого не повідомляє про підписання цього закону. Відзначається, що сьогодні президент провів зустріч з громадськими активістами з приводу змін до закону про електронні декларації.

"Оскільки зобов’язання для заповнення електронних декларацій представниками громадських організацій з’являється лише з 2018 року, за пропозицією Президента України, сторони домовилися створити робочу групу за участі представників громадських організацій, народних депутатів та представників Адміністрації Президента з метою опрацювання узгоджених змін до цього закону", - наголошується на сайті.

Як повідомляв "Апостроф", Комітет з питань запобігання та протидії корупції прийняли рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти поправку до закону "Про запобігання корупції", яка зобов'язує співробітників ЗМІ подавати електронні декларації.