RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Експерт прогнозує "Нашому краю" та об'єднаним лібералам проходження в наступну Раду

«Наш край» та об'єднані ліберали мають високі шанси стати новими політичними силами, які будуть представлені в парламенті наступного скликання.

З такою заявою виступив політолог Андрій Золотарьов.

При цьому він підкреслив, що за нинішньої кризи в парламенті, вже восени можна очікувати позачергових виборів.

«У поточному році склалася патова ситуація у Верховній Раді може призвести до того, що влада буде змушена провести дострокові вибори. Найбільш вірогідним періодом є осінь 2017 року. Більшість представлених нині парламентських партій пройдуть до наступного скликання. Але новачки також мають високі шанси приєднатися до них: ліберали – партії Саакашвілі, Гриценко і «Самопоміч», які, швидше за все, виступлять єдиним фронтом, а також «Наш край», – каже Золотарьов.

Також експерт зазначив, що на відміну від ліберального об'єднання, центром якого виступають кілька відомих політичних діячів, «Наш край» робить ставку на роботу в регіонах.

«Ліберали побудують стратегію на розкрученості і впізнавання своїх лідерів. А «Наш край» може пройти у Верховну Раду завдяки роботі з місцевими елітами, що і продемонстрували вибори в територіальних громадах: партія зайняла 3-4 місце по країні», – резюмував Золотарьов.