RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Соціологія пророкує перемогу "Слуги народу" Романа Гаха на виборах голови Борщагівської ОТГ – ЗМІ

Кандидат від партії "Слуга народу" Роман Гах лідирує на виборах глави об'єднаної Борщагівській ОТГ, яка створена в результаті злиття сіл Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка і Чайки.

Про це, як повідомляє Depo.ua з посиланням на власні джерела, свідчать дані соцдослідження.

Дане дослідження, було замовлено штабом кандидата в голови Борщагівській ОТГ і главою села Софіївська Борщагівка, Олесем Кудриком. У штабі, як пише видання, стався витік, і документ був викладений в соцмережі. Depo.ua зазначає, що джерела в штабі Кудрика підтвердили достовірність даних соцдослідження.

За оприлюдненими даними, за кандидата від "Слуги народу" Романа Гаха готові проголосувати 18,2% опитаних. На другому місці чинний глава Петропавлівської Борщагівки, самовисуванець Олексій Кодебський. За нього готові віддати свої голоси 15,8% опитаних. Олесь Кудрик, який балотується від партії "Європейська солідарність", на третьому місці з результатом в 12,6% опитаних.

Нагадаємо, об'єднана Борщагівська ОТГ розташована в безпосередній близькості до столиці, активно забудовується і є однією з найбагатших громад Київської області. Борщагівська ОТГ утворена в результаті об'єднання трьох сіл - Софіївської Борщагівки, Петропавлівської Борщагівки і Чайки.

Петропавлівську Борщагівку з 1983 року незмінно очолює сільський голова Олексій Кодебський. Чинним главою Софіївської Борщагівки є Олесь Кудрик. Він вигравав вибори сільського голови в 2012 і 2015 роках. З 2006 до 2012 він був заступником сільського голови Софіївської Борщагівки.