RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Путіна влаштували істерику через умови України щодо допуску Росії до Євробачення-2017

У Міністерстві закордонних справ Росії обурюються через заяву радника глави МВС України Антона Геращенка щодо допуску Росії до наступного конкурсу "Євробачення", який відбудеться в Україні у 2017 році.

Про це у своєму Twitter написав уповноважений МЗС Росії з питань прав людини, демократії та верховенства права Костянтин Долгов.

Його незадоволення викликала заява Геращенко про те, що Україна допустить російського виконавця до участі в конкурсі лишев тому випадку, якщо його не буде в "чорному списку" виконавців РФ, які виступали в Криму або ж відзначилися явними антиукраїнськими висловлюваннями. В іншому випадку такий виконавець не буде допущений на територію України.

"Якийсь "демократ" А. Геращенко в Києві вже вирішує, кого з росіян "пустять" на Євробачення-2017. До питання про "свободу слова" в Україні. Чекаємо реакції Євросоюзу на це нове слово в демократичному дискурсі. Адже мова про "Євро"-бачення. Чи Геращенко висловлював "особисту думку"?" - обурюється Долгов.

Як повідомляв "Апостроф", на пісенному конкурсі Євробачення-2016 в Стокгольмі 14 травня здобула перемогу представниця України, кримськотатарська співачка Джамала.

У соціальних мережах висловили захоплення з приводу статті в британському виданні The Guardian, в якій говориться про підсумки "Євробачення-2016".