RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Відомий письменник виявив несподівані зміни у відношенні росіян до України і Путіна

Російський письменник Дмитро Глуховський вважає, що росіяни стали більш лояльно ставитися до України і більш негативно до президента Росії Володимиру Путіну.

Про це він сказав Ехо Москви.

"Я тільки що був в Костромській області, відвідував родичів, і помітний перелом у громадській думці. По-перше, Крим нікого вже особливо не надихає там. По-друге, зникла запеклість по відношенню до українців. Тобто я говорю про якихось людей, там, зовсім простих, так? По-третє, ось ця ось тефлоновість Путіна – вона трошки проходить вже, за моїми відчуттями", - заявив він.

На його думку, спочатку негатив до російської влади прості люди направляли на прем'єра Дмитра Медведєва та інших представників оточення Путіна.

"Ну, роздратування урядом величезне, вже просто величезне, так? І це починає перекидатися вже і на Путіна. Тобто люди, нарешті, починають розуміти, що цар є органічною частиною системи. Він встановлює правила, насправді. Не можна розмежовувати уряд і президента, тому що, за великим рахунком, це все частини єдиного механізму, системи, яка прекрасно функціонує, забезпечуючи єдину головну задачу – перебування цієї групи осіб у владі. Ну, тобто люди роблять цей висновок. Минув деякий час, і холодильник починає брати верх над телевізором", - вважає письменник.

Глуховський підкреслив, що якщо прогнози західних експертів виправдаються, і в 2018 році всі резерви Росії будуть вичерпані, російська влада зіткнеться з великими проблемами.

"Ну, людей треба годувати. Тобто, в принципі, людина – вона їсть. Вона їсть, споживає калорії, вона не може функціонувати на воді і брехні. Ось. Їй потрібна, все-таки, їжа", - підкреслив він.

Як повідомив "Апостроф", раніше у Путіна назвали нові терміни загострення війни на Донбасі.