RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Діти в целофані та Порошенко: в мережі дивуються з приводу забавного фото

Користувачі соціальних мереж обговорюють дивну фотографію президента України Петра Порошенка, зроблену в шкільному комп'ютерному класі.

Про це пише журналіст Юлія Савостіна на своїй сторінці у Facebook.

"У моєму дитинстві уроки інформатики вів Пал Палич, посивілий старіючий чоловік, який був небайдужим до спиртного. Справедливості заради треба сказати, що азів програмування нас більш-менш він навчав. Хоча складали залік ми дивно: "Бог знає інформатику на 5, я на 4, вам більше трійки не світить. Щоб отримати три бали, потрібно виконати три умови — ходити, слухати і не заважати". Так і робили. У нас у школі був гарний комп'ютерний клас, в який нас пускали лише в білих халатах і в змінному взутті. Якщо змінку забув, йдеш додому і розумієш, що трьох балів не бачити. "Щоб не занесли вірусів на комп'ютери", — говорив Полкан", — розповідає Савостіна.

"Нещодавно ми з однокласниками це згадували та реготали. Це був початок 90-х. Але дивлячись на це фото, у мене питання: як дітей у середині 21 століття, коли мій комп зі мною на пляжі, в літаку, в кафе та інших непривабливих місцях, можуть змусити одягнутися в комп'ютерний клас у поліетиленові плащі? Як??? Ми в кам'яному віці??? У команді президента, в тому числі в передовій групі, багато розумних людей, я знаю. Поясніть мені, чому ви не зробили зауваження вчителям у школі?" — запитує журналіст.

"Кажуть, діти зустрічали гаранта під дощем. Тоді у мене запитань ще більше", — додає Савостіна.

"Мене куди більше бентежить вимкнений ноутбук на передньому плані. Чи, може, це світло так падає, що на екрані видно тільки відображення хлопчика?", "Кульочок не захистить, треба було шапочку з фольги і плащ теж з фольги", "Це щоб діти не забруднилися вiд гостей", "Може, це відкритий урок на атомній станції. Бахіли по пояс і т.п." — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соціальних мережах посміялися над фотографією з Верховної Ради, на якій зображений син президента України, народний депутат Олексій Порошенко з рюкзаком на спині.