RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Названо найбільш високооплачуваного силовика України

Керівник Антикорупційної прокуратури і заступник генерального прокурора Назар Холодницький за минулий місяць отримав зарплату в 118 085 грн, ставши самим високооплачуваним силовиком в Україні.

Про це повідомляють Українські новини.

Наголошується, що раніше голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе отримувала більше інших силовиків, а саме 100 115 грн.

Видання Страна.ua пише, що Холодницький неодружений, у нього немає дітей. Голова Антикорупційної прокуратури має власну двокімнатну квартиру з євроремонтом, яку отримав у спадок від матері. Житло молодого прокурора (58 кв. м. з вікнами у двір) знаходиться у відомому ЖК "Акварелі" в селищі Вишневе, що в 20 км від центру Києва. Такі апартаменти на ринку нерухомості коштують близько 1 млн 250 тисяч грн.

Пересувається Холодницький на машині представницького класу Toyota Самгу з тонованими стеклами. Така нова коштує близько 900 тисяч грн. Цікаво, що держномери у седана мають цифри 007, як у кінематографічного героя Джеймса Бонда.

Як повідомляв "Апостроф", раніше були опубліковані фото будинку, в якому живе Назар Холодницький.

У лютому керівнику Спеціальної Антикорупційної прокуратури (САП) Назару Холодницкому подарували ручний протитанковий гранатомет.