RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Журналісти дізналися про нового сусіда Порошенко: опубліковано фото

Неподалік від президента України Петра Порошенка, який живе в селi Козин, нібито оселився і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Про це пишуть Вести.

"Цікаво, що багато змін за ці два роки відбулося в елітному селищі Козин, де вже кілька років живе Петро Порошенко. Як розповідають місцеві, триметровий паркан навколо садиби підріс ще метра на два у висоту. До того ж на його вулиці Луговій зняли всіх лежачих поліцейських. "Там їх штук п'ять було, мабуть, щоб його не розхитувало. Тепер одні болти залишилися на дорозі. А ось від снігу як не чистили тут дороги, так і не чистять. Коли взимку весь Козин в заметах, виїзд до траси розчищений тільки для нього", — кажуть жителі села.

Місцеві знають, коли президент виїжджає на роботу. Кажуть, о десятій годині ранку, правда, виїзд для нього не перекривають, а ось знаки переважили: раніше Лугова була другорядною дорогою, а тепер стала головною. Рибалки скаржаться, що підпливти до будинку президента, щоб половити рибу, стало неможливо. "Раніше ще пускали, а зараз тут снайпери чергують і нікого не пускають, в рупор починають кричати, щоб пливли негайно", — розповів місцевий рибалка.

"Головна новина в Козині зараз — це новий мешканець. Місцеві впевнені, що неподалік від президента оселився і прем'єр Володимир Гройсман. Його кортеж бачили вже кілька разів, а будівельники навіть показали нам нібито його будинок — він знаходиться зовсім поруч з президентським. З дороги будова огороджує кам'яний паркан, за яким майже нічого не видно.

Фото Вести

У прес-службі прем'єра журналістам не відповіли на питання, чи переселився глава Кабміну з висотки на Печерську ближче до президента, чи це всього лише чутки.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в селищі Козин, де живе президент України Петро Порошенко, обстріляли з повітря маєток українських підприємців. Пізніше стало відомо, що причиною стрілянини з вертольота в селищі Козин стало автоматичне спрацьовування радіоелектронної системи "свій-чужий".