RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Кум Порошенко розповів про його хворобу

Кум президента України, міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що Петро Порошенко є "інфоманом".

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "ЛІГА.net".

За словами Стеця, однією з відмінностей Порошенка від екс-президента Віктора Януковича є те, що йому "ніхто не приносить підкреслені та виділені маркерами роздруківки інформаційних матеріалів і новин".

"Порошенко активний користувач соцмедіа, у нього є айфон, яким він користується, працюючи з інформаційними потоками. Порошенко не просто активний користувач інформації, а те, що я називаю "інфоман". Він сам веде і читає свій аккаунт в ФБ і був таким завжди - ще до президентства", - зазначив міністр інформаційної політики.

Раніше підприємець і бізнес-тренер Кріс Стівен назвав інформаційну залежність однією з найстрашніших хвороб XXI століття.

"Інфоманія – найстрашніша хвороба XXI століття. Страшніше, ніж СНІД. Якщо поширення СНІДу обмежене певними соціальними нормами, то поширення інфоманії не обмежене нічим. Оскільки це відбувається з усіма нами, ми не вважаємо, що це ненормально, тому що норма визначається поведінкою більшості... Інфоманія призводить до явища, яке називається інформаційним інфарктом, до інтелектуальної смерті", - пояснив він в інтерв'ю "Слону".

Як повідомляв "Апостроф", минулого року Стець заявив про те, що подає у відставку.