RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Дзвінок Порошенко бійцеві АТО на передову підірвав соцмережі: опубліковано фото

Президент України Петро Порошенко зателефонував офіцеровi ЗСУ з позивним Василь Дансер, який знаходиться в зоні АТО.

Про дзвінок Порошенко розповів очевидець, військовослужбовець 41 батальйону, котрий пише в Facebook під ніком Мартін Брест.

"Я не буду інтригувати далі. Так, я хотів написати пост ввечері. Але... мене розпирає. Я пишу в машино, ми їдемо, буду краток. Історія буде потім. А поки..." — попередив свою розповідь боєць АТО.

"А поки — сьогодні ввечері на одному з сотень запорошених ВОПов зони АТО, із звичайними людьми звичайних професій, пролунав дзвінок по захищеного зв'язку. Трубку взяв Василь Дансер. Трубка сказала "Чекайте". Потім знову "Чекайте". "Добре" сказав дансер і потягнувся за цигарками. Потім у трубці знову клацнуло.

— Я слухаю, — сказав Вася.

1 Та я слухаю, — сказали в трубці, — Це Василь?

— Так, — відповів командир одного з звичайних запорошених ВОПов зони АТО, із звичайними людьми звичайних доль, - Здрастуйте, Петро Олексійович", — розповів Мартін Брест.

Його пост зібрав боее тисячі лайків менш ніж за часом.

Також про дзвінок на передову розповів сам український президент.

"Подзвонив солдатам 41-го мотопехотною батальйону. Пишаюся бійцями, які під Новотроїцьким знищили БМП противника. У хлопців прекрасне почуття гумору. Тільки так ми зможемо перемогти "Мордор". Саме на таких воїнах, як ці, тримається наша армія", — написав Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", вчора офіцер ЗСУ з позивним Василь Дансер опублікував в мережі ефектне відео, на якому показано, як сили АТО знищили БМП бойовиків біля села Новотроїцького на окупованому Донбасі.