RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Віце-прем'єр України гостро відреагував на підпал шин біля будинку матері

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко прокоментував акцію з підпалом шин біля будинку в селі Погреби під Києвом, який, за словами чиновника, належить його матері.

Про це Розенко сказав після засідання Кабміну, передає Інтерфакс-Україна.

Віце-прем'єр зазначив, що активісти вдарили по самому хворому — по його 75-річній матері, яка є власницею будинку в Погребах і живе там вже десять років. Разом з тим Розенко зазначив, що вчора його матір вивезли з цього будинку, оскільки він знав про підготовку провокацій.

За словами Розенка, будинок не внесений у декларацію, бо віце-прем'єр живе окремо від матері, а відповідно, будинок не належить до майна його і його сім'ї.

Акцію він назвав частиною спрямованої проти нього кампанії, яка ведеться проти нього вже з півроку. Розенко розповів, що тоді, за поданням СБУ, були припинені виплати 250 тисячам осіб, нібито пенсіонерів, з окупованих територій. Він зазначив, що за відновленням виплат наразі звернулося лише 150 тисяч осіб.

Як повідомляв "Апостроф", акцію з палаючими шинами біля будинку членів сім'ї Розенко журналісти висвітлили у відеосюжеті.