RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Соцмережі киплять через новий "наїзд" ГПУ на НАБУ: опубліковано яскраве відео

Увечері 15 серпня в мережі з'явилося відео Генпрокуратури, в якому відомство звинуватило Національне антикорупційне бюро (НАБУ) у свавіллі під час гучного конфлікту 12 серпня.

На відео під музику "Місячної сонати" відомого композитора Людвіга ван Бетховена в ГПУ продемонстрували відеонарізку з текстом. Відомство звинуватило НАБУ в незаконному стеженні за членами Генпрокуратури, а потім в тому, що спецназ НАБУ схопив декількох співробітників ГПУ.

У відео підкреслюється, що схоплені прокурори були беззбройні, а до них застосували "фізичне насильство" і "чинили свавілля".

В мережі відео викликало хвилю насмішок і критики.

"Можновладці нарощують піар-кампанію з дискредитації НАБУ, оскільки керівники Агентства виявилися не надто поступливими і пруть напролом. Для того, щоб вони стали більш кмітливими і ведеться вся ця бурхлива діяльність... І найцікавіше. Ці виродки обурюються через те, що "набушники" їх злегка пом'яли, а в деяких випадках навіть (о, боги!) погрожували зброєю! Ці ідіоти не розуміють, що чим раніше вони сядуть, тим раніше вийдуть. Не розуміють і іншого, більш важливого - якби на місці законослухняних співробітників НАБУ були які-небудь контужені на всю голову ветерани-активісти-патріоти, то їм би ніхто нічим не погрожував - мовчки відірвали б голову, і на цьому все шоу було б закінчено. Назавжди", - пише користувач Facebook Євген Шевченко.

"Відео виклав хтось із ГПУ. "Погані хлопці" з НАБУ укладають на асфальт беззахисних прокурорів. Сльози заливають клавіатуру ... Десь на третій хвилині дуже чітко видно, як слідчий В. Паламарчук ховає зброю в джинси. І найголовніше! Зацініть музичку!", - іронізує користувач Facebook Олена Яхно.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео з нібито нападом спецназу НАБУ на співробітників ГПУ.