RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Скандал навколо нардепа і російського банку: винуватець "перевів стрілки" на Порошенка

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко, якого раніше застукали в Ощадбанку Росії, коли він проводив платіж, заявив, що президент України Петро Порошенко зберігає свої акції в російському ВТБ-банку.

Про це Лещенко написав на своїй сторінці в Facebook.

Він повідомив, що інформацію про акції українського президента Петра Порошенка, а також народного депутата від фракції "Блок петра Порошенко" Ігоря Кононенка, які зберігаються в російському банку, йому прислали друзі.

Лещенко уточнив, про якi акції йдеться: заводу "Ленінська кузня", Міжнародного інвестиційного банку, СК "Країна", Дніпровського крохмале-патокового комбінату та інших.

"А завжди говорили, що зміни починаються з кожного з нас. А зараз стрілки перекидаєте на Порошенка. Ми і так знаємо, що в нього рильце в пушку, а ось ви такими діями, поведінкою і своєю реакцією розчаровуете", "Боже, це шок! Це жахливо. Зовсім совість втратили! Але Сергій, все-таки, що ви робили в VIP-відділенні Ощадбанку Росії?" "Сергій, як-то я не вловив тут пояснення, чому у вас рахунок в Ощад і ви його віп-клієнт. Або все всерйоз було 2 вересня?", "Цікава у Вас тактика! Вступивши в бруд, треба щедро окропити нею оточуючих — тепер на їх тлі й сам не самий грязний!" — коментують звинувачення Лещенко на адресу Порошенка користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Лещенко назвав необґрунтованими претензії на його адресу за відвідування Ощадбанку Росії.