RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Підпал "Інтера": стало відомо про несподівану розв'язку

Поліція відпустила всіх затриманих на місці підпалу телеканалу "Інтер".

Про це у Facebook заявила правозахисниця Тетяна Близнюк.

"Коротше кажучи, всіх випускають, на території райвідділу залишилося ще двоє-троє. Шестеро вийшли при мені. Михайло Стрижка і Maksim Nepijpivo ось у нас, а решта з тих, хто вийшов, не знаю імен, хіба кого наочно", - написала вона.

За її даними, нікому із затриманих повідомлення про підозру не пред'являли.

Близнюк висловила побоювання, що права затриманих були порушені, оскільки вони перебували у райвідділі поліції більше трьох годин без належної санкції. Поліція пояснила це тим, що ці люди не були затримані, а "доставлені".

"На моє питання, чи могли вони звідти піти, начальник говорить, що так, могли піти. Чому не пішли - він не знає. Спілкувалися, каже. На питання, чому тоді вони були в наручниках, каже, що не були вони в наручниках. На питання, чому тоді Стрижка кричав з вікна, що він у наручниках, відповів, що він може кричати що завгодно. На питання, чому тоді у них вилучали одяг, говорить, що ніхто одяг не вилучав", - переповіла Близнюк розмову з поліцією.

За її даними, одяг у затриманих все ж відбирали. Один з тих, кого вважають причетним до підпалу, був у розірваному одязі і скаржився на забої.

Як повідомляв "Апостроф", один з представників "Інтера" заявив, що нападники на офіс залишили протитанкову міну.