RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бійка українських депутатів у прямому ефірі: з'явилися нові подробиці

Увечері 22 вересня народний депутат Володимир Парасюк в ефірі українського телеканалу затіяв бійку з іншим народним депутатом від фракції Опозиційний блок Олександром Вілкулом.

Про це повідомляє 112 Україна.

Скандал почався після того, як Вілкул у прямому ефірі назвав Парасюка "імбецилом недорозвиненим", Парасюк також відповів образами, після чого зав'язалася бійка. Нардепи залишили телеканал через різні входи, потім Вілкул поїхав.

На цьому скандал не закінчився. Парасюк атакував автомобіль охорони Вілкула. Він штурхав дверцята, потім надряпав на автомобілі напис "ВЛК ПНХ".

В цей же час Парасюк вимагав конфіскувати цю машину для потреб АТО.

"Це людина, з якою нема про що дискутувати, безпосередньо агент Кремля, який привів країну до війни, до того, що у нас люди гинуть, що в нас немає нічого доброго. Ця машина куплена за вкрадені ним гроші в Кривому Розі, а можливо, коли він був головою адміністрації або на посаді депутата. Жодна здорова людина не захоче їздити на цій проклятій машині. Вілкула треба ліквідувати, депортувати, щоб його сліду не залишилося і його діянь тут не було. Якщо замість мозку у людини вата, вона до кінця життя буде ватою" - заявив Парасюк.

Під будівлю телеканалу прибула поліція.

Як повідомляв "Апостроф", раніше величезний ажіотаж у мережі викликали фрагменти листування між нинішнім мером Дніпра Борисом Філатовим і Вілкулом.