RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Розгін Євромайданів в Україні: у Порошенка висловилися про дії тогочасної влади

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Борислав Розенблат заявив, що в розгоні Евромайданов в 2014 році брали участь всі обласні державні адміністрації.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, коментуючи питання щодо вибірковості правосуддя у справі про можливе зняття недоторканності з нардепа Миколи Скорика.

"Всі 24 державних обласних адміністрацій займалися одним і тим самим. Вони всі розганяли Євромайдани, вони наймали тітушок, для того, щоб били", - сказав Розенблат.

"Мені прикро, коли я сьогодні відкриваю деякі ЗМІ і бачу бувших керівників тієї ж самої Житомирської адміністрації, які сьогодні спокійно сидять в центрі Києва, п’ють каву, сміються, у них все добре, все життя налагоджене", - зазначив нардеп.

"Якщо пан Скорик був причетний до цих дій.. але де Запоріжжя, де Дніпропетровськ, де Житомир, де Київ, де всі інші обласні центри? В кожному місті, в кожній області була дана команда розганяти, знищувати, палити машини активістів, робити заходи податкових інспекцій, щоб вони припиняли діяльність тих компаній, які підтримували Майдан. Це повинно бути загальнодержавне питання. Ніхто не повинен уникнути своєї відповідальності", - підкреслив Розенблат.