RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

З'явилися фото і відео елітної нерухомості віце-прем'єра України

Журналісти розповіли про квартиру віце-прем'єра України В'ячеслава Кириленка в елітному багатоповерховому будинку на вулиці Московській у Печерському районі Києва, а також заміську резиденцію в селі Іванковичі.

Про це йдеться в розслідуванні "Громадське. ТБ".

Чотирикімнатна квартира площею 156,42 кв. м. зараз оцінюється в суму від 10 млн гривень. У 2006 році, коли вона була куплена Кириленком, квартира без ремонту коштувала близько $600-700 тисяч. Плюс сам ремонт обійшовся приблизно в $200-300 тисяч. У своїй електронній декларації Кириленко зазначив вартість квартири на момент покупки $300 тисяч.

Заміська резиденція віце-прем'єра, яка нагадує зовні Палац культури, знаходиться в 15 кілометрах від Києва, в селі Іванковичі Васильківського району.

Будинок площею понад 900 кв. м. записано на його дружину Катерину. У реєстрі нерухомості зазначено, що вона отримала в подарунок у 2013-му році 5 ділянок землі в Іванковичах розміром 80 соток, на яких і почали будувати особняк. Наразі будівництво майже завершено. Ім'я дарувальника в реєстрі не зазначено.

Як повідомляв "Апостроф", раніше розгорівся скандал навколо восьми квартир Світлани Риженко, колишньої бізнес-партнерки сім'ї голови ГПУ Юрія Луценка.