RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Біля суду по справі айдарівця "Баті" сталася бійка: опубліковано відео

Біля будівлі Печерського районного суду Києва, який арештував на два місяці учасника батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта з позивним "Батя", сталася бійка.

Відеозапис з інцидентом опубліковано на YouTube.

Обережно, на відео присутня нецензурна лексика!

Нардеп Ігор Мосійчук написав на своїй сторінці в Facebook, що під будівлю суду "припхався нардеп-тушка Сергій Мельничук і почав звинувачувати комбата "Батю" в мародерстві а народних депутатів які його захищають в роботі на регіонала Бойка".

"І це каже потвора, яка, прикриваючись мандатом нардепа, в інтересах Льовочкіна разом з Каськівим віджимав Миргородський завод продтоварів "Калинка"... Коротше, спочатку патріоти кричали йому "Ганьба", а потім побили", - зазначив нардеп.

Телеканал "112" передає, що протестувальники проти арешту бійця "Айдара" звинуватили Мельничука у тому, що він зацікавлений в арешті Лихоліта. Під час суперечки один з активістів напав на нардепа, однак його відтягли в бік.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео, на якому показано, як депутати та активісти заблокували зал Печерського районного суду Києва.

Нагадаємо, що Лыхолита затримали за заявою лідера сепаратистів Сєвєродонецька — колишнього мера міста і його заступників. За їх словами, бійці цього командира відняли у них фотоапарат та інші цінності.