RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​СМИ сообщили, что Лещенко снова проиграл суд по дискредитации Мартыненко

Народний депутат Сергій Лещенко програв уже другий суд екс-нардепові Миколі Мартиненку.

В пресс-службі Мартиненка повідомили, що Київський апеляційний суд підтвердив рішення Шевченківського райсуду Києва про відмову у спростуванні інформації про те, що Лещенко щомісяця отримує від російського олігарха $67 тис. плюс великі бонуси за дискредитаційну кампанію проти Мартиненка, пише Gazeta.ua.

«Вже другий суд виніс однозначне рішення: у Лещенка немає ніяких підстав заперечувати інформацію про регулярне отримання ним великих сум від російського олігарха як винагороду за кампанію «чорного піару» проти Миколи Мартиненка», - відзначила адвокат Ольга Демидюк.

«Лещенко страждає на правовий мазохізм. Він уже вдруге сам, ініціативно позивається до Миколи Мартиненка, щоб у результаті отримати ще болісніший удар по своїй і без того підмоченій репутації. Щоб ще раз почути, що спростувати свою продажність він не може”, - наголосила прес-служба колишнього депутата.

На її думку, “рішення суду є ще чутливішим для Лещенка на фоні інформації про десятки мільйонів доларів, витрачених олігархами на інформаційну кампанію з очорнення політичної команди, до якої належить Микола Мартиненко. Лещенко має усвідомити: за брехню і наклепи він нестиме відповідальність перед законом».

Також прес-служба екс-нардепа нагадала, що “Микола Мартиненко рік тому добровільно відмовився від депутатського мандату, аби як звичайна людина спростувати проплачений негатив проти нього".

"Жодне звинуваченння проти нього не підтвердилось. Натомість Лещенко ховається за мандат і панічно боїться втратити недоторканність, бо вся країна побачила його корупцію. Але “антикорупціонеру за викликом” все одно доведеться відповідати за свою брехню і фейки, які створювались і поширювались за великі гроші”, - додали в прес-службі Мартиненка.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаСуди
Теги: