RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

З'явилося відео з коментарем судді Бандури, що стала зіркою інтернету через свою зовнішність

Суддя Млинівського районного суду Алла Бандура, яка недавно стала знаменитою через власну фотографію, широко поширену в інтернеті, погодилася дати інтерв'ю журналістам.

Відповідний веозапис розміщений на YouTube-сторінці телеканалу РТБ.

Алла Бандура займає свою посаду трохи більше тридцяти років, веде скромний спосіб життя, володіє однією квартирою. За словами журналістів, вона болісно сприйняла глузливі коментарі, які супроводжували публікації з її знімком. Фотографія, яка викликала таку увагу, була зроблена 8 років тому в обмеженої версії видання "Судова влада в Україні", яку замовляли тільки судді.

Бандура каже, що у неї немає часу "акцентувати увагу на людях з інтелектом Русалоньки". Що стосується можливого винуватця витоку фотографії в мережу, Бандура здогадується, хто був в цьому зацікавлений, однак не хоче уточнювати, оскільки це лише припущення.

"Якщо ця людина хотіла домогтись якогось психологічного тиску, то я скажу: "Не дочекаєтесь". Якщо ж він хотів просто-напросто розважитися, то мені хотілося б подивитися йому в очі і запитати, що б він зробив, якби така інформація , таке обливання брудом було б в соціальних мережах висловлено по відношенню до його матері, дружини, сестри?".

Глава Млинівського районного суду Петро Феськов, говорить про те, що трапилося з подивом, не розуміючи, кому потрібен був подібний "антипіар".

Незважаючи на образи, Алла Бандура заявляє, що має намір носити таку зачіску, яку хоче і нагадує, що зовнішність судді ніяк не пов'язана з якістю його роботи.

Нарешті, на думку Бандури, в Україні давно пора ввести відповідальність за публічні персональні образи і випадок з нею зайвий раз підтвердив таку необхідність.

Раніше "Апостроф" писав про те, як Алла Бандура сприйняла звістку про свою несподівану популярність.