RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережі розбурхав образливий випад мера українського облцентру

Мер Дніпра Борис Філатов вразив користувачів соцмереж своєю грубою відповіддю на питання городянина про шкільні підручники.

Про це написала політолог Тетяна Лупова на своїй сторінці в Facebook.

"Мер Дніпра матом запропонував батькам самим купувати дітям підручники", — повідомила вона, опублікувавши скріншот листування Філатова з одним з жителів міста.

"Але, б**дь, можна починати відучувати жити на шару?" — грубо цікавиться Філатову днипрянина, який, судячи з усього, поскаржився на брак підручників у школах.

"Вам важко власній дитині підручники купити?", — запитує мер Дніпра.

Борис Філатов повідомив, що проблеми з підручниками у місті через те, що сильно завантажена друкарня.

Пост зі скріншотом Філатова зібрав понад 1,3 тисяч лайків і близько 650 перепостів.

"Паритетно", "Ганьба меру мільйонерові", "Освіта — бренд, який зобов'язана розвивати країна", "Борис такий душка, бл**ь", "Друкарня завантажена друкуванням бабла", "Без мата не можна — тоді запідозрять, що не мачо", ""Досить жити на шару!" Це навіть крутіше, ніж "жити по новому!", "Відповідь на п'ятірочку. Не платите податки цій державі - купіть своєму чаду підручники", "Мера на мило", — обурюються користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мер Дніпра Борис Філатов порадував користувачів соціальних мереж звісткою про те, що місто розриває побратимські стосунки з російськими містами.