RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Сепаратистська загроза: влада Закарпаття зробила скандальну заяву

Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс виступив з критикою на адресу українського уряду, звертаючи увагу на катастрофічне недофінансування деяких галузей у цьому регіоні.

В інтерв'ю місцевим ЗМІ Рівіс підкреслив, що порівняно з сусідньою Львівщиною на Закарпаття виділяють значно менше грошей на ремонт доріг.

"Таке враження, що чиновники в Києві народилися в Майамі...В горах вже сніг випав, то як можна освоїти всі кошти, основна частина яких передбачена саме на ремонт доріг у гірських умовах?!" - задається питанням голова облради, зазначаючи, що з обіцяних 300 млн грн область отримала лише 70 млн грн.

Також Рівіс підкреслив, що в Кабміні йому нібито "гріють вуха", відповідаючи на питання про фінансування ремонту доріг на Закарпатті.

"Якщо уряд хоче бачити Закарпаття в складі України, то вони повинні не забувати, що наш край існує", - сказав голова облради.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль з гнівом розповів, як в його області зіпсували нову дорогу.