RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В мережі в захваті від відео з українськими броньовиками

Користувачі соціальних мереж обговорюють промо-ролик нових українських БТР-3.

Відео опубліковане на YouTube.

"Україна. Київський бронетанковий завод. БТР-3", — наголошується в комментарi до відео.

"По-перше — це красиво. По-друге, втричі приємно дивитися ролик, знаючи про те, що в раші збанкрутував єдиний завод з виробництва найсучаснішою в московії БМП-3", — зазначив користувач Facebook під ніком Alex N Alex Noyt, коментуючи ролик.

"Нам треба терміново піднімати ППО", "Половина бюджету армії в цьому році виділено на ППО", "Бачив її в бою, гармата — міць! Прекрасна машина", "От тільки корпус цього БТР ні куди не годиться. Дивимося на розмір і розташування дверей бойового відділення і думаємо", "Нарешті навчилися робити відео, ура", — коментують інші користувачі Facebook.

"Добре. Є пара нюансів, але з біса", — прокоментував відео журналіст Юрій Повх на своїй сторінці в Facebook.

"Сильне відео", "Класно зняли", "От завжди виникало питання - якого бicа?! Всі ці нові шреки-шмеки-кугуари-трійки-четвірки йдуть для СБшників та ВВшників, а бойові частини на передку мають мучатись з лайном вир-ва 70-х?!! Тьфу бл..!!", "Буквально щойно зустрів сусіда. Працює на танковому заводі, слюсар, збирає БТР-3. Каже: "БТРи робимо - халтуру гонимо. Інструментарію і обладнання не вистачає; дали 2 мільйони на оновлення - але нічого не змінилися... Халтура - не від доброго життя! Бо начальству "по барабану", — коментують інші користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російське ЗМІ дало оцінку сучасному БТР-4 українського виробництва, тест-драйв якого провів особисто президент України Петро Порошенко.