RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Львівські патрульні розчулили мережі потужної соціальною рекламою: опубліковано відео

Патрульна поліція Львова опублікувала соціальну рекламу, включивши в ролик найяскравіші моменти своєї роботи з моменту запуску.

Відео було розміщене 13 травня на каналі поліції на YouTube, а також на сторінках поліції в соцмережах.

"Львів відкритий для світу! Безпечним ми його робимо разом з Вами! Ми завжди поруч, завжди допоможемо!", - йдеться в анотації до ролика.

"Ось дуже добре, що створюється належний бренд. Це потім буде впливати і на свідомість самих працівників, і на сприйняття суспільством, і взагалі на все. Тому що після цього відео, де люди на "оплатіть, будь ласка, штраф, ви порушили правила переходу" відповідають "чого ви домахалісь до мене, я жінка похилого віку" або "бажаю вам піти в АТО і не повернутися", аж слів не було, як описати наскільки ж глибоко ми в **** та як далеко до розуміння, що такі служби працюють ДЛЯ людей і повинні працювати для людей, а не як було раніше: тільки заради отримання вигоди. І з їх боку зміни почалися - може вже пора повернутися до концепції зміни починаються з мене?", - зазначив один з коментаторів.

Раніше двоє співробітників патрульної поліції Львова розбурхали соцмережі допомогою літній жінці в день святкування православного Великодня.

Як повідомляв "Апостроф", у Львові патрульні поліцейські, що везли затриманого у відділення, погодилися супроводжувати в лікарню автомобіль з немовлям і його мамою, яка народила в машині.