RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Зірка російських серіалів розповіла про свої проблеми через підтримку Савченко

Українська актриса Катерина Кузнецова, яка здобула популярність завдяки ролям у російських серіалах і фільмах, зізналася, що їй доводиться переживати негатив у зв'язку з висловленою підтримкою засудженої в РФ української льотчиці Надії Савченко в соцмережі.

Про це актриса розповіла в ході інтерв'ю з телеведучою Катериною Осадчою для програми "Світське життя".

"Мені здається, виникла невелика конфліктна ситуація, тому що я дуже хвилююся за Надію Савченко, і в соціальних мережах я опублікувала її фотографію, яку дуже демократично підписала, що нічого не буду коментувати. Просто мені боляче, і додала два сердечка, ніби жовто-блакитний прапор. Мені просто по-жіночому було її дуже шкода, ми пропустимо всі моменти, хто правий, хто винний, – неважливо", - говорить Кузнецова.

Фото: Кіно-Театр.ру

"Я розуміла, що 22 роки – це дуже важко і боляче і це в принципі знищена доля жінки. І для мене вона, в будь-якому випадку, революціонер. Спочатку я думала, що мене підтримають, але чула багато негативних відгуків. Мене це зовсім не зламало, тому що я вважаю, що б там не було між народами, потрібно залишатися людьми. Це – головне, до чого я прагну. Я люблю свою країну, і мені хочеться, щоб мою позицію також поважали", - зазначила актриса.

Нагадаємо, Катерина Кузнецова відома глядачеві за ролями у серіалі "Кухня", стрічках "Найкращий фільм", "Війна статей", "Зальотники" та інших картинах.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео опитування москвичів на предмет того, чи підтримують вони українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко, яку засудили в Росії.