RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Джамалі в Україні влаштували бурхливу зустріч: опубліковані відео

Кримськотатарська співачка Джамала, яка перемогла на музичному конкурсі "Євробачення-2016", повернулася 15 травня в Україну і поспілкувалася з фанатами в аеропорту "Бориспіль".

Відповідне відео опубліковане на YouTube.

Українці прийшли зустріти співачку з квітами та прапорами. В аеропорту люди вигукували Джамалі слова подяки і гасло "Крим - це Україна".

Співачка сказала журналістам в аеропорту, що її перемога означає, що історію кримських татар почули.

"Це означає, що та історія, яку приховували багато років, про яку багато років ніхто не хотів чути, її почули. Її постійно плюндрували цю історію кримських татар різними словами, але головне, що це була неправда. Це означає, що справедливість є", - сказала вона.

"Мені здається, що "Євробачення" завжди мало якийсь політичний характер. Тому що дійсно багато країн, які зустрічаються на одній сцені. І взагалі, мені здається, що, коли ти виходиш під своїм прапором, це вже трохи політика все одно. Це, знаєте, як у спорті, коли ти виходиш на сцену виходять всі люди зі своїми прапорами, вони представляють не просто свою творчість", – сказала Джамала.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах висловили захоплення з приводу статті в британському виданні The Guardian, в якій говориться про підсумки "Євробачення-2016".

За матеріалами "112"