RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

РосЗМІ розповіли про інцидент з путінськими байкерами в Харкові: соцмережі сміються

Представник пропутінського байкерського клубу "Нічні вовки" заявив, що у членів клубу у Харкові нібито стріляли на очах у поліції, яка ніяк не реагувала на це, а в вікна лікарні, де лежать поранені байкери, невідомі кидають каміння.

Про це повідомляє російське агентство "РИА Новости" з посиланням на представника клубу Володимира Смирнова.

"Дві людини були в центрі Харкова на очах поліції побиті, їм прострелили ноги, вони лежать у лікарні. Українські ЗМІ цинічно замовчують", — розповів він.

"В Україні в Харкові наша група була побита за те, що 9 травня поклала вінки до пам'ятника і вшанувала ветеранів Великої Вітчизняної, з яких хотіли зірвати нагороди. Спочатку була словесна перепалка. Потім всі розійшлися, але в центрі Харкова мотоциклістів блокували на двох автомобілях. Вийшли люди побили їх кийками і потім прострелили ноги. Все відбувалося на очах поліції. Зараз ми намагаємося організувати їх перевезення звідти", — заявив Смирнов.

Як повідомляв "Апостроф", відомий український письменник Юрій Винничук порадив вигнати з України львів'янина Олександра Алхименко, який входить до скандального пропутінського мотоклубу "Нічні вовки".