RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Скандальний український журналіст похвалився новим проектом

Відомий український журналіст і засновник "Громадське ТБ" Роман Скрипін, проти якого порушили кримінальну справу за "нецільове витрачання" пожертвувань, запустив новий проект.

Про це Скрипін написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я не думав, що буде така увага. Але прикјльно. І, так, мати були. Багато. Буде менше. А Джамала перемогла. І ми раділи, незважаючи на те, що сусіди стукали в стінку. А все інше не має значення", — написав журналіст.

Відео його нового проекту опубліковано на YouTube, воно набрало понад 10 тисяч переглядів.

Автор проекту завив, що ефір skrypin.ua буде щотижневим.

"Ми будемо щотижня... я так сподіваюся, щотижня... будемо говорити... а може, частіше пізніше... будемо говорити про те, що сталося на тижні або взагалі в форматі такого квартирника. Зустрічатися з хорошими людьми", — повідомив він.

На сторінці проекту в YouTube зазначається, що темами першого ефіру стали "Луценко прокурор", "Списки "Миротворця", "Путін VS Маск", "День народження Вакарчука", "Дивимося Eurovision 2016 разом".

Гостями першого ефіру стали блогер Сергій Іванов, журналістка "Дзеркала тижня. Україна" Оксана Денисова і дизайнер Руслан Хаврюта.

Скрипін зазначив, що проект не буде класичним каналом, пише Детектор.Медіа.

"Відразу хочу сказати, що це не є класичний телеканал і ніколи не буде їм. Це — авторський проект", — повідомив Скрипін.

Також Роман Скрипін сказав, що в цьому проекті не буде дотримуватися стандартів журналістики.

"Всякі закидони про те, що це — не журналістика, це — відсутність стандартів, не приймається, бо стандартів не повинно бути. Це — авторський проект. Ми будемо деколи навіть матюкатися", — заявив він.

За його словами, студія проекту розташована у його ж квартирі.

"Ми зараз знаходимося в шаленому пент-хаус. Це те, що писала преса. Це — квартира, яка мені належить. Юридична адреса, яка належала кільком громадським організаціям, серед них — всім вам відома. Це у мене вдома. Це така красива студія", — сказав він.

Також він зазначив, що вся залучена для користування техніка надана безкоштовно.

"Техніка... відразу, очевидно треба зауважити, щоб у когось-там не чухалось, ця техніка надана безкоштовно, тимчасове користування", — зазначив Скрипін.

Як повідомляв "Апостроф", проти відомого українського журналіста і засновника "Громадське ТБ" Романа Скрипіна, якого звинуватили в "нецільовому витрачаннi коштів, отриманих проектом в якості пожертвувань на подальший розвиток, завели кримінальну справу.

Ще в січні український журналіст та ініціатор створення "Громадське ТБ" Роман Скрипін відповів на звинувачення у нецільовому витрачанні коштів, які проект отримав в якості пожертвувань на подальший розвиток.