RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Хакери змусили Аксьонова вибачитися перед кримськими татарами

Українські хакери розмістили на сайті "міністерства" промислової політики "республіки Крим" звернення, нібито зроблене ватажком анексованого Криму Сергієм Аксьоновим з приводу річниці депортації кримських татар.

Скріншот звернення, пізніше видаленого з сайту, опублікував на своїй сторінці у Facebook адвокат Масі Найєм, брат нардепа Мустафи Найєма.

"На сайті "міністерства" промислової політики "республіки Крим" - прекрасна заява Сергія Аксьонова. Він вибачається і вітає Джамалу :))", - написав він.

"На жаль, після самовизначення жителів Криму і входження до складу Росії кримські татари знову зазнали переслідувань. За окремі факти звернення наших силовиків я приношу свої щирі вибачення... Нинішня міжнародна обстановка така, що в 2017 році депортації з Криму можуть піддатися і росіяни", - йшлося в тексті на сайті.

Зазначимо, що на тому самому сайті українськими хакерами розміщено відомий мем:

Як повідомляв "Апостроф", українські хакери опублікували в мережі номери мобільних телефонів депутатів Держдуми РФ провладної партії "Єдина Росія" і запрошують пранкерів і журналістів скористатися даними для запису коментарів і жартів.