RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Чорногорія і НАТО: українці здолали в дискусії росіян в топ-ЗМІ з РФ

Українські інтернет-користувачі здолали росіян в дискусії з приводу вступу Чорногорії в НАТО.

Обговорення даної теми проводилося в коментарях одного з найбільш популярних російських інтернет-ЗМІ Lenta.ru.

"Весь чорногорський народ благає на колінах Володимира Путіна ввести війська та брати фошистский пронатовський режим!", - з сарказмом зауважив український користувач Dmitry Kamazi (рейтинг коментаря +2).

"По кримському варіанту - референдум. А тут як раз навпаки, губозакатувальна машинка чорногорцям замість референдуму. Думка народу в ліберальної демократії не важливо. Нехай народ засуне його... куди влізе", - пише російський користувач Маша Купина (рейтинг коментаря -1).

"А Ви сумніваєтеся що вони можуть провести референдум і порахувати як треба? Просто економлять на показусі", - відповідає український користувач Epic Troll (рейтинг коментаря +2).

"МЗС Росії звинуватив НАТО в ігноруванні думки чорногорців. Мзс Росії звичайно ж видніше", - іронізує українець Dmitry Kamazi (рейтинг коментаря +5).

"Маша висловила заклопотаність келійними домовленостями", - зазначив Фидель напримерСмирнов (рейтинг коментаря +6).

"Знову Россиюшку взагалі і особисто Захарову плющить! А що робити? Така доля ватников бути вічно отплющенным і обделанным", - підкреслив Ukr Net.

"Чорногорії респект і уважуха, через 3 дні пришвартуюсь у них. Подивимося як вони там святкують", - зазначив Человек Столетия (рейтинг коментаря +2).

"А ви не так Казахстан в свій тайговий союз втягнули? Вже чия б корова мичала, а російська більше молока давала", - зазначає з іронією Михаил Курило.

"Тепер вже точно буде багатополярний світ. Усюди НАТО і оточена кацапия))) Путена можна привітати з успіхом зовнішньої політики))))))", - гуморить користувач silavpravde silavpravde (рейтинг коментаря +3).

"А що це наш МЗС так перейнявся нібито ігноруванням думки чорногорців з питання вступу в НАТО? Думаю, в Чорногорії самі розберуться, вступати їм в НАТО чи ні", - підсумував Валерий Овчинников (рейтинг коментаря +4).

Як повідомляв "Апостроф", у Росії назвали вступ Чорногорії до НАТО штучним, оскільки, на думку Москви, це суперечить думці жителів цієї країни.