RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Обстріл бойовиками Авдіївки: ОБСЄ все бачила

Спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ вдалося здійснити моніторинг ситуації в Авдіївці, яку бойовики обстріляли з артилерії.

Про це повідомляє прес-служба Місії на своїй сторінці в Facebook.

"У відповідь на повідомлення про евакуацію спостерігачів ОБСЄ СММ з р. Авдіївка з-за активизациии військових дій: вчора і сьогодні Місія направляла патруль для спостереження за ситуацією в районі та змогла здійснити моніторинг ситуації з безпекою в рамках мандата Місії", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з-за нічного артилерійського обстрілу Авдіївки незаконними збройними формуваннями українські військовослужбовці змушені були евакуювати з-під вогню групу спостерігачів СЦКК.

В ніч з суботи на неділю бойовики завдали по околицях Авдіївки два потужних вогневих удару із застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм. В результаті цього обстрілу кілька снарядів потрапили в будинки місцевих жителів, у результаті чого будівлі загорілися.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти опублікували відео, на якому показано наслідки обстрілу бойовиками населеного пункту Авдіївка Донецької області в ніч на 22 травня.

Начальник Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що в ніч на 22 травня під час обстрілу бойовиками населеного пункту Авдіївка Донецької області постраждала мирна мешканка.