RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Інцидент у київському аеропорту: адміністрація зробила заяву

В аеропорту "Бориспіль" пояснили затримку рейсів, яка відбулася 22 травня.

Про це пишуть на сторінці Міжнародного аеропорту "Бориспіль" у Facebook.

"Аеропорт "Бориспіль" вибачається за незручності, пов'язані з вимушеними затримками рейсів національних та іноземних перевізників протягом 22 травня. Відстрочки рейсів були зумовлені виключно причинами, пов'язаними з операційною діяльністю авіакомпаній", — наголошується в повідомленні.

"Зі свого боку, аеропорт "Бориспіль" упродовж доби 22 травня забезпечив 100% готовність для виконання плану польотів і обслуговування рейсів згідно з розкладом. Відповідно до правил авіаційних перевезень, надання пасажирам напоїв, харчування і розміщення в готелях забезпечується авіаперевізниками", — повідомляє прес-служба аеропорту.

"Станом на 06:00 23 травня 2015 усі рейси відправлено. Сьогодні аеропорт "Бориспіль" забезпечує відправлення/прибуття рейсів згідно з добовим планом. У розкладі польотів можливі незначні зміни, про що буде проінформовано на онлайн-табло аеропорту", — зазначили в аеропорту.

Як повідомляв "Апостроф", 51-річний українець Андрій Усик, який залишився без житла, вже третій рік живе в аеропорту "Бориспіль".

У кінці минулого року було призначено нового директора аеропорту "Бориспіль".