RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Путін схвалив поліцію ОБСЄ на Донбасі: у путінців істерика

Російські прокремлівські користувачі інтернету вибухнули обуреннями щодо схвалення президентом РФ Володимиром Путіним розміщення поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі.

Гнівні коментарі з цього питання розміщено на сайті "РИА Новости".

"Ну, на сайті українського президента можна прочитати і не таке. А, зважаючи на офіційні повідомлення, ніякого "схвалення" не було. І бути не могло, бо згоду на це повинні дати республіки Донбасу", - пише користувач на ім’я Олена.

"Знову нажрався, і йому наснилося (потрошенко)", - зазначила людина під ніком ЦСКА Чемпіон.

"Факір був п'яний, і фокус не вдався!" - приказка", - коментує Gerasim Gerasimov.

"Повідомляється на сайті українського президента..." -?!!! Перш ніж друкувати таку новину, потрібно, напевно, озвучити позицію нашого керівництва. Бандерлоги і не таке можуть понаписувати... ", - обурюється arrgus.

"Згода - от і погано, що Путін брав участь у цих переговорах, конфлікт не наш, а тепер нас будуть знову звинувачувати", - відреагував Володимир Данилін.

"Якщо це правда, то це означає тільки одне - Росія знову здає свої позиції. Це поразка. Педро Вальцманенко замість виконання мінських угод свідомо і послідовно їх порушував. А щодо поліцейської місії - він давно завивав. Тепер карателі отримають військову підтримку від поліцаїв ЄС. У всьому будуть звинувачувати ополченців. Далі усіма правдами і неправдами притягнуть рознощиків "демократії". Педро може зловтішатися - він переміг. Добром це не закінчиться", - вважає Сергій Афанасьєв.

Нагадаємо, у ніч на 24 травня відбулася телефонна розмова лідерів України, Росії, Німеччини і Франції, в якій вони підтримали розгортання поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", 14 квітня Путін під час "прямої лінії" з російським народом несподівано підтримав пропозицію Порошенка щодо посилення присутності ОБСЄ на окупованому бойовиками Донбасі.

У свою чергу 24 квітня ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що буде розстрілювати членів озброєної місії ОБСЄ.