RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Російський ГРУшник заявив, що йому є що сказати Савченко: опубліковано відео

Російський ГРУшник Євген Єрофєєв заявив, що хотів би поговорити з українською льотчицею Надією Савченко, на яку його обміняли.

Про це він сказав в інтерв'ю каналу СТБ перед відправкою до Росії.

"Не знаю, як вона мене зрозуміє, чи взагалі сприйме вона мою розмову, але я знайшов би для неї слова. Сподіваюся, що сама Надія не буде проти. Вона, звичайно, сприймає мене як винного, мовляв, як же так, одну невинну міняють на двох винних. Сподіваюся, такого не буде. Сподіваюся, що не буде емоцій, спокійно і конструктивно (все буде)", - поділився він.

Єрофєєв заявив, що він не ГРУшник, і на Донбас поїхав воювати як доброволець. Втім, він запевнив, що більше туди не поїде.

"Я такий же ГРУшник, як вона (Савченко) льотчик, і теж написав рапорт (про звільнення) перед поїздкою. Росія велика, і всі вони по-різному мене сприймають", - сказав він, коментуючи питання про ставлення до нього в РФ.

Єрофєєв також сказав, що він не буде просити вибачення в українців.

"Швидше за все, ні в чому вибачатися. Багато хто думає, що я вбивця, приїхав зі зброєю вбивати, але я ж нікого не вбивав", - запевнив він.

На більшість питань Єрофєєв відповідати відмовився.

Як повідомляв "Апостроф", в російському сегменті інтернету почалася істерика у зв'язку з обміном 25 травня української льотчиці Надії Савченко на двох полонених російських ГРУшников Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.