RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Порошенко викликав у путінцев хвилю жовчі призначенням Расмуссена своїм радником

У російських інтернет-користувачів викликало хвилю обурень призначення екс-генсека НАТО Андерса Фог Расмуссена позаштатним радником президента України Петра Порошенка.

Гнівні коментарі з цього приводу були залишені на російському ресурсі Lenta.ru.

"Так чо радником-то? Призначив би заступником відразу! Хохлам у владі вже давно пора посади в уряді іноземцям за тверду валюту продавати", - пише Andrey Rukotvorov.

"Тупі селюки поки до такої ідеї не доросли) Дайте час... Ще не всі шаровари від перемог випрані!", - коментує Dark Man.

"Не, ну якщо українці не годяться для управління країною, тим більш Україною, просто в силу вродженої тупості, чому б не попросити іноземного пана? ", - заявив Изя Франкенштейн.

"Не,ну якщо українці не можуть керувати своєю країною,то це вже не країна і не Україна,а ОБЛАСТЬ ПІДКОНТРОЛЬНА КУЙЗНАТКОМУ", – висловився Пецька Хохлопитор.

"А в нормальній країні для рассмусена не знайшлося роботи? Прокинули бідолаху", - повідомив Ленар Фархулин.

"все г*вно стікається у кукарину! як в анекдоті про Бога: довго я вас однмо місці збирав! ))", - гнівається користувач під ніком Рулон Обоев.

"Це щоб Порошенко не відбився від рук годиною?", - спробував пожартувати Обыватель.

"Ахахахахахаха! Це супер! Абама піде в штат після закінчення строку або немає? Збирає всіх дебілів прокажених із заходу і сходу, а скаклы за це розплачуються і податками і наслідками!", - написав IF FI2.

У подібному стилі відреагували в коментарях і на іншому прокремлівському сайті – РИА Новости.

"Сьогодні випадково не 1 квітня? Цілий день одні приколи - Гадя-прЕзидент, Україна оскаржила борг, ну і під кінець п'ятниці.... ГИИИ!", - пише homchik69.

"Ну гаразд би призначив осудної людини. А цей "Залізний дроворуб" ще наламає дров своїми божевільними ідеями. Таких і своїх на Україні навалом, навіщо ще?", - зазначив сергей горшков.

"Тільки Ердоган не у справ..", - коментує Eugenij Grumbler.

А ось так відреагували в соцмережах на призначення Расмуссена радником Порошенко українці:

Раніше у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна викликало обурення заява країн G7 про санкції проти Росії