RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Шарій осоромився в ДНР: соцмережі сміються

В окупованому бойовиками Донецьку стався конфуз з лекцією колишнього українського журналіста Анатолія Шарія, відомого своєю антиукраїнською пропагандою.

"Учасники "антифейкового" майстер-класу від Анатолія Шарія в Донецьку стали жертвою фейка. Нещодавно на сепаратистських пабліках почали анонсувати грандіозну подію для Донецька: "Майстер-клас від Анатолія Шарія в Донецьку! "Як не стати жертвою українських фейків". Захід мав відбутися 27 травня, о 9:00. Знайшлися довірливі новороси, які хотіли освоїти ази антифейкової справи від "гуру антифейків" Шарія. Але щось пішло не так... Шарій не приїхав. Яка біль", - йдеться на сторінці "Свідки Кривавого пастора" у Facebook.

Цей випадок прокоментував у соцмережі популярний український блогер, котрий пише під ніком Антон Ходза.

"Коротко: українські тролі анонсували майстер-клас Шарія "Як не стати жертвою укрофейку" в Донецьку. Люди прийшли - на місці вперше про такий тренінг чують. Так вони отримали цінний урок", - написав він.

Нагадаємо, минулого року в МВС України анонсували кримінальне переслідування Шарія за тероризм. 1 травня 2011 року Шарій двічі вистрілив у відвідувача закусочної McDonald's у Києві. За його поясненням, він це зробив тому, що коли він обідав з дружиною, до столика підійшов невідомий і почав їх ображати. Щодо Шарія відкрили кримінальну справу. Він переїхав до Литви та попросив притулку. Литва йому його надала. Потім він переїхав до Нідерландів. Зараз Шарій пише статті і веде відеоблог, де нібито викриває злі умисли нинішньої української влади.

Як повідомляв "Апостроф", Шарій взяв участь у гучній антиукраїнській провокації в Нідерландах, в якій було використано татуювання у вигляді свастики на грудях у бійця ДУК "Правий сектор".