RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ватажок ДНР передрік вбивство Савченко

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко заявив, що якщо українська льотчик і народний депутат Надія Савченко, звільнена з російського полону, приїде на окупований Донбас, її вб'ють.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Для чого вона заявляє про обмін полоненими? Вести діалог з нами? Я не хочу вести з нею діалог. Це звичайна військовополонена", — заявив ватажок бойовиків.

"Ось те, що їй сюди їхати не варто, це правда, тому що для Києва мертва Савченко краще, ніж жива... Будь-яку спробу її приїхати в Донбас Україна використовує, щоб її вбити... Природно, в цьому звинуватять нас", — сказав Захарченко.

Раніше Савченко, звільнена з російського полону, заявила, що готова брати участь в переговорах з ДНР і ЛНР в питанні обміну полоненими.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що українська льотчиця Надія Савченко була віддана Україні, щоб повернути в Росію ГРУшников Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко пригрозив вбивством без суду "особам, винним у військових злочинах проти жителів Донбасу", одним з яких терорист називає президента України Петра Порошенка.