RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Путін на Афоні: кремлівський кореспондент розсмішив мережі

Російський журналіст з кремлівського пулу Дмитро Смірнов потішив мережі повідомленням про те, що президент РФ Володимир Путін нібито сів в крісло візантійського імператора в ході візиту на Святу гору Афон у Греції, хоча судячи з фото російський президент стояв.

"Під час зустрічі зі Священним Кінотом Афону Путін сидить у кріслі візантійських імператорів", - написав Смірнов у своєму Twitter і опублікував фото.

"Начебто стоїть, а не сидить", "Що ти нагло брешеш? Навіть на цій фотографії видно, що Путін не сидить, а стоїть", "Карлик розмріявся? А взагалі то він стоїть, трон високий, тільки для великих людей", "Господи, ви зовсім хворі)) Ніякий трон вашого карликам і Росії не допоможе. Цирк", - сміються над брехнею журналіста у коментарях.

Як раніше написав Смирнов у своєму мікроблозі, Путін приплив на Святу гору на білому катері і став першим російським лідером, який побував у святому місці.

Також на YouTube опублікували відео з Путіним на зазначеному вище місці.

Як повідомляв "Апостроф", тюменський депутат Святослав Рудаев збирав підписи під петицією Путіну і Держдумі щодо зміни державного ладу в Росії і оголошення Путіна царем.