RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Смертельне ДТП у Вінниці: опубліковані фото та відео з місця події

Сьогодні, 29 травня, у Вінниці в дорожньо-транспортній пригоді загинули четверо людей.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

"За попередньою інформацією, сталося дотичне зіткнення автомобіля "БМВ-525", який рухався по вул. Брацлавськой у м. Вінниці, з автомобілем "ВАЗ-21015" служби таксі. В результаті іномарка виїхала за межі проїжджої частини і зіткнулася з будівлею магазину "Лакомка", - зазначили в Нацполиции.

Уточнюється, що в ДТП від отриманих травм на місці інциденту помер водій "БМВ-525", 29-річний вінничанин, і троє пасажирів: 29-річний мешканець Вінниці та дві дівчини у віці 23 років.

Також один з пасажирів "БМВ-525", 21-річна дівчина, доставлений у важкому стані в реанімаційне відділення міської клінічної лікарні.

Як повідомляє телеканал 112 Україна, двоє з чотирьох загиблих у ДТП у Вінниці були співробітникам поліції, які не були при виконанні службових обов'язків.

"У обох водіїв були відібрані проби крові і призначена експертиза, щоб перевірити, чи не були вони в стані алкогольного сп'яніння, у тому числі у загиблого. Відкрито кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху, за яке передбачено покарання від 5 до 10 років позбавлення волі", - заявила спікер Нацполиции у Вінницькій області Анна Олійник.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно у Києві біля станції метро "Арсенальна" сталося жахливе ДТП.