RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Одесi знищують велосипеди: в мережі обурюються

У соціальних мережах активно обурюються з приводу знищення в Одесі понад 11 тис. велосипедів, які контрабандним шляхом були завезені з Китаю.

Найбільш активно обурювалися користувачі Twitter.

"СЦУКООО!!! Коли гусей почнуть давити?" - пише Луїза Чкалова.

"Сміялися над Росією? В Одесі знищать 11 тис. велосипедів. Фірма-знищувач отримає 0,6 млн грн", - коментує KatrinSha.

"В Одесі знищать партію велосипедів вартістю 17 млн. А як же завивання про "роздавлені в рашці продукти"?" - пожартував путен X*ЙЛО.

Також на знищення велосипедів в Одесі відреагував народний депутат Борислав Береза.

"Якщо це правда, то чому наші знищувачі кращі, ніж дебіли з Ерефії, які знищують їжу? Розподіліть ці велосипеди між дитячими будинками, роздайте їх дітям загиблих атошників. Віддайте листоношам або поліцейським, для виконання їхніх службових обов'язків, але знищувати???" - пише Береза на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє українське видання Страна.ua, в кінці травня Приморський районний суд Одеси дозволив місцевій поліції знищити 11,4 тис. велосипедів, що були завезені в порт контрабандою. Зазначається, що загальна ринкова вартість велосипедів становить 17,13 млн грн. Весь вантаж передали на зберігання миколаївській фірмі "Базука" (засновники Віктор Сонько та Юрій Голіков), яка і повинна його утилізувати, за що отримає понад 610 тис. грн.

Як повідомляв "Апостроф", раніше голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі розповів про успіхи митників Одеси у боротьбі з контрабандою.